932 013 513

Amics/gues, preocupats per la “curva de la felicidad” ? Tranquils, tot seguit veurem 7 aliments que ens ajudaran a reduir el greix de l’abdomen:

1. Oliï d’oliva
És el millor de tots els olis que existeixen, sobretot l’extra verge i el premsatge en fred, que són de més qualitat. Conté greixos no saturats, bones per al cos. Al seu torn és una gran font de nutrients quan duus a terme una dieta amb restricció de greixos. Serveix per absorbir nutrients, sintetitzar hormones i reduir el colesterol. Recorda que no has d’usar-ho per cuinar perquè canvia la seva composició.

2. Ametlles
Aquesta fruita seca té molta quantitat de proteïnes, fibres i calci. Al seu torn són fonts d’energia bàsica per al nostre cos. Estan recomanades en les persones que porten una dieta vegetariana o *vegana i en aquells que fan molt esport. Permet activar el metabolisme i controlar els nivells de sucre en sang. Ofereix una bona dosi de *Omega 3 i protegeix de les malalties que es relacionen a l’obesitat. Pots consumir-les soles, en pastissos *light o com a llet.

3. Civada

És important que estigui present en les dietes per baixar de pes, perquè brinda una sensació de sacietat. És rica en proteïnes i fibres, per la qual cosa és ideal per consumir en el desdejuni. Ajuda a reduir *elcolesterol, purifica la sang ja que conté substàncies que encapsulen les toxines i els greixos per eliminar-les de l’organisme. Al seu torn la pots usar per empanar carns o verdures.

4. Bròcoli

És meravellós per ser afegit a una dieta per aprimar. També és bo per als bronquis i contenen fibres, vitamina C i calci. Tots aquests nutrients fan que els intestins absorbeixin menys quantitat de greix i que no s’acumuli en les artèries. A més optimitzen les funcions digestives. És baix en calories i enforteix el sistema immune. Pots gaudir-ho només, en amanides, al vapor o amb les pastes.

5. Gerds

Aquests deliciosos fruits vermells tenen molta quantitat d’aigua i fibres, sent més recomanats que altres fruites. Per poder consumir-les, el cos ha de produir més energia pel que la seva aportació calòrica en realitat és negatiu. A més, els gerds serveixen per activar la circulació sanguínia i regular els nivells de sodi. Contenen flavonoides i *antocianina, que inhibeixen l’assimilació de sucre i greix.

6. Salmó
És una de les fonts més aconsellades per obtenir àcids *Omega 3. Al seu torn aporta proteïnes i serveix per formar colesterol “bo”, hormones i *bilis. Ofereix molta vitamina D i permet mantenir sa el sistema nerviós, activa el metabolisme i ajuda a cremar el greix abdominal a l’excés. Els seus àcids grassos no permeten que s’emmagatzemin grassa. Si consumis els salmons de “cultiu” no contenen plom ni dioxines, tots dos metalls pesats que es troben en l’aigua.

7. Te verd

L’hi coneix com el “*quemagrasas” per excel·lència. Com qualsevol te té un efecte positiu en la digestió, perquè aporta aigua i temperatura. Si ho beus després d’esmorzar o sopar ajudaràs al fet que els aliments passin per l’intestí de millor manera, mentre dissol els greixos i els carbohidrats. Facilita l’absorció de nutrients i augmenta la temperatura corporal, la qual cosa ajuda a reduir calories. El te verd estimula a l’organisme, redueix la pressió arterial, regula els nivells de glucosa, combat els radicals lliures i ajuda a l’absorció de calci en els ossos. Conté un antioxidant anomenat *catequina i *polifenoles, que serveix per controlar les hormones com la de l’estrès. El te verd, igual que el vi negre, disminueix la conversió de glucosa en greixos, que ha de fer el cos per emmagatzemar l’energia. També ho pots beure en el desdejuni o el berenar, no s’aconsellen més de tres tasses al dia.

Amics/gues, preocupats per la “curva de la felicidad” ? Tranquils, tot seguit veurem 7 aliments que ens ajudaran a reduir el greix de l’abdomen:

1. Oliï d’oliva
És el millor de tots els olis que existeixen, sobretot l’extra verge i el premsatge en fred, que són de més qualitat. Conté greixos no saturats, bones per al cos. Al seu torn és una gran font de nutrients quan duus a terme una dieta amb restricció de greixos. Serveix per absorbir nutrients, sintetitzar hormones i reduir el colesterol. Recorda que no has d’usar-ho per cuinar perquè canvia la seva composició.

2. Ametlles
Aquesta fruita seca té molta quantitat de proteïnes, fibres i calci. Al seu torn són fonts d’energia bàsica per al nostre cos. Estan recomanades en les persones que porten una dieta vegetariana o *vegana i en aquells que fan molt esport. Permet activar el metabolisme i controlar els nivells de sucre en sang. Ofereix una bona dosi de *Omega 3 i protegeix de les malalties que es relacionen a l’obesitat. Pots consumir-les soles, en pastissos *light o com a llet.

3. Civada

És important que estigui present en les dietes per baixar de pes, perquè brinda una sensació de sacietat. És rica en proteïnes i fibres, per la qual cosa és ideal per consumir en el desdejuni. Ajuda a reduir *elcolesterol, purifica la sang ja que conté substàncies que encapsulen les toxines i els greixos per eliminar-les de l’organisme. Al seu torn la pots usar per empanar carns o verdures.

4. Bròcoli

És meravellós per ser afegit a una dieta per aprimar. També és bo per als bronquis i contenen fibres, vitamina C i calci. Tots aquests nutrients fan que els intestins absorbeixin menys quantitat de greix i que no s’acumuli en les artèries. A més optimitzen les funcions digestives. És baix en calories i enforteix el sistema immune. Pots gaudir-ho només, en amanides, al vapor o amb les pastes.

5. Gerds

Aquests deliciosos fruits vermells tenen molta quantitat d’aigua i fibres, sent més recomanats que altres fruites. Per poder consumir-les, el cos ha de produir més energia pel que la seva aportació calòrica en realitat és negatiu. A més, els gerds serveixen per activar la circulació sanguínia i regular els nivells de sodi. Contenen flavonoides i *antocianina, que inhibeixen l’assimilació de sucre i greix.

6. Salmó
És una de les fonts més aconsellades per obtenir àcids *Omega 3. Al seu torn aporta proteïnes i serveix per formar colesterol “bo”, hormones i *bilis. Ofereix molta vitamina D i permet mantenir sa el sistema nerviós, activa el metabolisme i ajuda a cremar el greix abdominal a l’excés. Els seus àcids grassos no permeten que s’emmagatzemin grassa. Si consumis els salmons de “cultiu” no contenen plom ni dioxines, tots dos metalls pesats que es troben en l’aigua.

7. Te verd

L’hi coneix com el “*quemagrasas” per excel·lència. Com qualsevol te té un efecte positiu en la digestió, perquè aporta aigua i temperatura. Si ho beus després d’esmorzar o sopar ajudaràs al fet que els aliments passin per l’intestí de millor manera, mentre dissol els greixos i els carbohidrats. Facilita l’absorció de nutrients i augmenta la temperatura corporal, la qual cosa ajuda a reduir calories. El te verd estimula a l’organisme, redueix la pressió arterial, regula els nivells de glucosa, combat els radicals lliures i ajuda a l’absorció de calci en els ossos. Conté un antioxidant anomenat *catequina i *polifenoles, que serveix per controlar les hormones com la de l’estrès. El te verd, igual que el vi negre, disminueix la conversió de glucosa en greixos, que ha de fer el cos per emmagatzemar l’energia. També ho pots beure en el desdejuni o el berenar, no s’aconsellen més de tres tasses al dia.