Carta
Per Picar
(Lluç i gambes / Bolets i alls tendres / Carn rostida)
Amanides
Terra Endins
Del Mar
Suggeriments
Menú degustació
Copa de cava
Aperitiu
Amanida de carxofes, encenalls de foie i vinagreta de mostassa
Parmentier de patata trufada, ou poché i encenalls de pernil de gla
Calamars a la planxa amb risotto de gambes i sèpia
Filet de vedella amb salsa de tòfona
Postre de la casa
Pa de xapata, aigua
Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies:
Aquest establiment té a disposició dels clients informació dels plats que ofereix.
El menú degustació es serveix a tots el comensals de la taula.
Vi no inclòs.
Postres
(Prunes amb Armanyac, Crema Catalana, Coco, Cireres, Pastís de Sacher, Pastís Sant Marc)
Els nostres Gintònics Prèmium
Vins
Recomanats
Vins negres
Denominació d’origen UCLÊS
Denominació d’origen PRIORAT
Denominació d’origen COSTERS DEL SEGRE
Denominació d’origen TERRA ALTA
Denominació d’origen RIBERA DEL DUERO
Denominació d’origen MONTSANT
Denominació d’origen RIOJA
Denominació d’origen BIERZO
Denominació d’origen EMPORDA
Denominació d’origen RIBEIRA SACRA
Denominació d’origen MONASTRELL
VINS ROSSATS
VINS BLANCS
CAVES
Contacte
C/ d'Alfons XII, 41 08006 Barcelona
932 013 513
info@restaurantroma.es
Xarxes Socials
Horari restaurant
Dilluns a dijous:
Restaurant: de 13:00 a 00:00 h
Divendres i Dissabte:
Restaurant: de 13:00 a 00:30 h
Tancament cuina:
Migdia: 15:30 / Nit: 22:30