MENÚ DEL DIA
- PA, AIGUA, VI O CERVESA DE BARRIL
- PREU : 15,60 € IVA INCLÒS
- Les taules de més de 8 comensals NO es cobraran per separat
- Tuppers per endur 0.35 €
PRIMERS
- Crema tèbia de pésols a l’alfabrega amb crostons i bacó saltat
- Amanida de gambetes, cranc, ou dur, tonyina, pernil dolç, tomàquet, olives i blat de moro amb vinagreta de mostassa
- Esparrecs de marge i carbassó a la planxa gratinats amb mozzarella., amb romesco suau
- Panaché de verdures al vapor
- Fideua amb all i oli suau
SEGONS
- Medallons de vedella amb patates al forn, compota de poma i chimichurri
- Botifarra saltada amb ceba confitada i bolets amb daus de patates rostides
- Filet de gallineta (Peix de roca) a la donosti amb ragout de cigrons
- Fideua amb all i oli suau
POSTRES
- Pastis de dolç de llet, crema xantilli i nous
- Creppe de xocolata
- Fruita preparada
- Gelat de iogurt i fruits del bosc
AMB SUPLEMENT...
- Amanida de formatge de cabra gratinat amb vinagreta de fruits secs Supl. 3.90 €
- Amanida de favetes confitades i “xipirons saltats amb vinagreta de festuc Supl. 4.50 €
- Entrecot de vedella amb patata graten, compota de poma i salsa de ceps Supl. 4.90 €
- Tataki de tonyina amb wok de verdures i confitura de tomàquet Supl. 4.90 €
- Milfulls de Bacallà i patates confitades, gratinat a la mouselina sobre romesco Supl. 4.90€
Contacte
C/ d'Alfons XII, 41 08006 Barcelona
932 013 513
info@restaurantroma.es
Xarxes Socials
Horari restaurant
Dilluns a dijous:
Restaurant: de 13:00 a 00:00 h
Divendres i Dissabte:
Restaurant: de 13:00 a 00:30 h
Tancament cuina:
Migdia: 15:30 / Nit: 22:30