932 013 513

MENÚ

24  D’OCTUBRE  2019

CREMA TEBIA  D’ESPARRECS AMB CROSTONS I FORMATGE FRESC

O

AMANIDA DE RUCOLA, EMMENTAL, PERNIL, PRUNES, XAMPINYONS, TOMAQUET, OLIVES I BLAT DE MORO AMB VINAGRETA DE MKODENA I MEL

O

CARBASSÓ FARCIT DE LLUÇ, GAMBETES I VERDURES SOBRE CREMA DE MARISC

***********************

FILET DE MERO A LA PLANXA AMB SAMFAINA DE VERDURES I XIPS DE PATATA

O

LLOM A LA SAL AMB PATATES AL FORN, PARMENTIER DE CARBASSA I SALSA D’ALLS TENDRES

*********************

“TOCINILLO DE CIELO” AMB NATA

O

FRUITA PREPARADA

O

GELAT DE COCO

PA, AIGUA, VI O CERVESA DE BARRIL                                                             PREU : 13,30  €  IVA INCLÒS

 

  • Amanida de formatge de cabra gratinat amb vinagreta de fruits secs 3.20 €
  • Amanida de carxofes i encenalls de foie amb vinagreta de mostassa 3.70  €
  • Tartar de tonyina i salmó amb les seves torradetes Supl. 4.30 €
  • Entrecot de vedella amb patata graten, compota de poma i salsa de ceps 4.30 €
  • Tataki de tonyina amb wok de verdures i confitura de tomaquet Supl. 4.30 €

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies